Hjem Fotball Crystal Palace henter gammel AC Milan spiss
Crystal Palace henter gammel AC Milan spiss

Crystal Palace henter gammel AC Milan spiss

oktober 2, 2017

Crystal Palace manager Roy Hodgson trenger å prøve noe, for det har vært måltørke lenge nå. Vi må innrømme de overrasker med sitt valg. Minner en del om det Sandefjord forsøkte å få til i sommer da de forsøkte å hente tidligere Manchester United -og Atletico Madrid-spiller Diego Forlán.

To kjipe rekorder

I Premier League’s historie har ingen klubb gått så lenge i begynnelsen av en sesong uten å score og ingen klubb har gått lengre uten å plukke opp poeng heller. – Det er lett å se at Crystal Palace er i trøbbel.

Stemningen er dårlig på Selhurst Park, deres beste mulighet for å faktisk lage mål, den tidligere Liverpool angriperen Christian Benteke er ute med skade i minst 6 uker.

 

Med overgangsvinduet godt lukket, må Palace se en gratis «overgang» hvis de vil ha en erstatning. De har tidligere vært knyttet til Rickie Lambert, men ifølge ESPN er de nå opptatt av Alberto Gilardino.

Den 35 år gamle italienske angriperen er mest kjent for sin tid i AC Milan og Fiorentina hvor han scoret 84 Serie A-mål i 212 kamper for de to italienske kamper.

Han har vært uten en klubb siden han forlot Pescara i slutten av forrige sesong hvor han scoret 0 mål på tre kamper, før det spilte han for Empoli.

Det er ikke mulig å gjøre det dårligere enn nå, så det er en god ide å hente inn en gammel traver som kanskje har krutt igjen i støvlene.

 

Les også: