Reel Cuti. (foto: tottenham, twitter)

Med en streikende Harry Kane er det godt å få noen postive nyheter fra Spurs-kanten. På fredag ble det klart at London-klubben har skaffet seg en Juventus-spiller, det vil si Atalanta-spiller. Midtstoppereren skal bidra til at Tottenham-forsvaret holder tett nok til å kjempe om annet enn Conference League-spill.

Det er litt av et opplegg. På fredag kjøpte Atalanta 23-åringen fra Juventus, før han senere på dagen signerte for Tottenham.

Les: Ansu Fati sørger for at det også kommer gode nyheter fra Barcelona

Forrige sesong spilte Juventus-spiller Romero på leie hos Atalanta. Inkludert i avtalen lå en kjøpsopsjon på 167 millioner kroner. Atalanta hadde planen klar og benyttet seg først av opsjonen, for så å håve inn på videre salg til Tottenham.

Ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano får Romero en femårskontrakt, der Tottenham måtte ut med rundt 575 millioner kroner.

Les på Engelske klubber: Jack Grealish klar for å gjøre seg skikkelig upopulær

Hvis vi ikke husker feil fra mattetimen på grunnskolen, gir dette Atalanta en gevinst på 408 millioner kroner. Og hva passer ikke bedre enn å hente erstatteren til Romero, Merih Demiral, på lån fra Juventus.

Uansett, for Tottenham var Cristian «Cuti» Romero tydeligvis et toppmål. Stemmer overgangssummen, er argentineren den nestdyreste spilleren etter Tanguy Ndombele.

Vi gratulerer Spurs, Romero og Atalanta for en innholdsrik og innbringende dag på overgangsmarkedet.

Les: Er det nå Pochettino trenger å bekymre seg for Sergio Ramos?