The Gaffer and I. (foto: villa, twitter)

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield.

Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United. Med erfaring fra de tidligere overgangene til brasilianeren, først til Barcelona, på utleie til Bayern München, så retur til Barcelona, var forventningene til at det skulle komme noe magisk fra Coutinho de første månedene rimelig lave.

Les: Talksport: Over og ut for Rafael Benitez

Steven Gerrard visste utmerket godt hva han hadde hentet inn. Involvert i begge scoringene ble Coutinho Villas’ store spiller.

-Det var en fantastisk cameo. Han var involvert i begge målene, og det vil komme mange flere øyeblikk. Han leverte presis hva jeg ønsket, begynner Gerrard, ifølge Daily Mail.

-Selv om han bare kommer nær formen han viste i Liverpool, er han fortsatt i verdensklasse. Når han var på sitt beste, var han en av de beste i ligaen. Han har mye erfaring med farten i denne ligaen, og hva som måtte til forrige gang som fikk ham til å stråle, kommer det fra Gerrard.

Selv uten å være i nærheten av formen fra Liverpool-tiden holder Coutinho verdensklasse.

Les: Leo Østigård rakk knapt å bli kjent med legenden Shevchenko før det var slutt

Steven Gerrard fikk bekreftet dette på lørdag. And this is only the beginning.