tilbake der det fortsatt var moro med fotball. (foto: lyon, twitter)

Lyon kunne leve godt med at Tottenham i 2019 bestemte seg for å bla opp rundt 600 millioner eks bonuser for Tanguy Ndombélé. Nå skal den franske midtbanespilleren tilbake for å vise hva han har lært/eventuelt mistet i verdens tøffeste liga.

Oppholdet hos Tottenham ble ingen suksess verken for klubb, managere eller spiller. Antonio Conte puster nok lettet ut over at det på mandag ble bekreftet at klubbens rådyre investering ikke lenger er en del av troppen hans.

Les: Frank Lampard har kjøpt Tottenham-stjerne

Det blir i første omgang leie på Lyon, men med en kjøpsklausul bakt inn i kontrakten (garantert ikke i nærheten av det Tottenham måtte ut med i 2019).

Lyon har nylig sendt Bruno Guimaraes til Newcastle, nå skal Ndombélé inn og styre midtbanen til Ligue 1-klubben. Da kan vi med stor sannsynlighet sette to streker under Spurs-statistikken til 25-åringen: 92 kamper, 10 scoringer og 9 assists siden 2019.

Vi ønsker franskmannen lykke til i hjemlandet, hos Tottenham-supporterne vil spilleren bli husket som en feilslått investering som har skapt i overkant mye hodebry for Spurs-managerne.

Les: Sport Witness: Arsenal dropper toppscorer fra La Liga