Antonio Conte på en god dag.

Tottenham Hotspurs manager Antonio Conte vil neppe gi mye spilletid til en forsvarsspiller som kanskje nå må utforske andre muligheter. Som alle andre managere har Conte har hatt sine favoritter mens han hadde ansvaret for Tottenham. Noen av medlemmene i reservelaget har ikke fått mye spilletid i det hele tatt.

Det kommer endringer spillere skal inn og noen må dra, slike som Lucas Moura, Bryan Gil, Japhet Tanganga, Pape Matar Sarr og Matt Doherty er blant dem hvis fremtid i Nord-London kan være i alvorlig tvil.

En annen er Davinson Sanchez, som ikke har levd opp til forventningene til klubben siden han kom fra Ajax i 2017, men fortsatt er under kontrakt til 2024. – I følge den colombianske versjonen av Marca har Conte «mistet all tillit» til 26-åringen. Sjansene hans til å spille regelmessig under den italienske taktikeren har faktisk blitt «svært liten».

Les: Vil ha Mourinho som landslagssjef

Rapporten beskriver en rekke måter Sanchez har sviktet Conte på. Hans feil inkluderer manglende evne på ballen og ineffektivitet til å holde tritt med motstanderne.

Conte har gitt flere Premier League-starter til Eric Dier, Cristian Romero, Ben Davies og Clement Lenglet som midtstopper enn Sanchez denne sesongen.

Derfor må den colombianske landslagsspilleren begynne seriøst å vurdere fremtiden sin. Det er usannsynlig at Tottenham kan få tilbake 42millioner euro de betalte for ham opprinnelig.

Gjennom hele som Tottenham-karrieren har Sanchez spilt 193 kamper og scoret fem mål. Denne sesongen har han spilt 12 ganger i alle konkurranser, men bare syv av disse har vært fra start.

GÅR ALL IN: Liverpool nøyer seg ikke bare med Bellingham