Mark Nye, må sitte i fengsel i to og et halvt år. Bilde: Surrey Police

Det finnes grader av idioti, en som befinner seg særdeles høyt på idiotskalaen er Mark Nye, som faktisk ligner på MMA utøver Conor McGregor. – Et tips til deg som tenker på å bli selge narkotika, prøv å gjør det under skalaen og gjennom anonymitet unngå å bli oppdaget og satt i fengsel.

Kjøtthue Mark Nye gjorde sitt ytterste for å ligne på McGregor og for å være på den sikre siden dele ut visittkort med slåsskjempen sitt navn. – Tror ikke spesielt mange ble overbevist om at en verdensberømt MMA utøver trykker opp visittkort med tittelen «beste dråper i Surrey» og faktisk tror han henger i på gatehjørner og pusher dop!.

Les: Forbes: Glazer-familien har satt prislapp på Manchester United

Nå er Mark Nye fengslet i to år og ni måneder for narkotikahandel. – Og for de som lurte, Politiet i Surrey ble oppmerksomme på visittkortene, tok opp telefonen og avtalte å kjøpe dop. Så kunne politiet bare vente på donut sjappa til den kriminelle «lookaliken» dukket opp.

Før idioten ble plukket opp hadde han rukket å dele ut flere hundre visittkort.

Les på Popidol: Spotify-grunder vil kjøpe Arsenal

Da offiserene ble bedt om navnet hans, fortalte han dem at det var ‘Conor’ og hundrevis av falske visittkort ble funnet med ‘McGregor Enterprise’ skrevet på dem, sammen med slagordet ‘beste dråper i Surrey’.

Det som er ganske morsomt med hele hendelsen, er at han i «mugshot» har en slående likhet med McGregor, hovedsakelig på grunn av hans etterligning av irskmannens skjegg og frisyre.