Det var absolutt ingen som skjønte hva landslagssjef Joachim Löw tenkte på da han for to år siden kom med et tårevått farvel til to giganter innen tysk fotball. – Tyskland fikk et klart svar på banen, det har ikke gått bra!.

Joachim Löw har i forkant av sitt siste mesterskap krøpet til korset og bedt Thomas Müller og Mats Hummels er med i den tyske troppen til sommerens EM-sluttspill i fotball. Til stor applaus gjør duoen landslagscomeback og med det rykker faktisk Tyskland opp som en favoritt.

Les: Sparker i gang sommerens slag med et kontraktsforslag på 900 millioner kroner

Slik ser den tyske troppen ut:

Keepere: Manuel Neuer (Bayern München), Bernd Leno (Arsenal), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt).

Forsvarsspillere: Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta), Christian Günter (Freiburg), Marcel Halstenberg (RB Leipzig), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Lukas Klostermann (RB Leipzig), Robin Koch (Leeds), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern München).

Midtbanespillere og spisser: Emre Can (Borussia Dortmund), Serge Gnabry (Bayern München), Leon Goretzka (Bayern München), Ilkay Gündogan (Manchester City), Kai Havertz (Chelsea), Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern München), Toni Kroos (Real Madrid), Thomas Müller (Bayern München), Jamal Musiala (Bayern München), Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach), Leroy Sane (Bayern München), Kevin Volland (Monaco), Timo Werner (Chelsea).

Les på Tysk Fotball: Den tyske verdensmesteren Sami Khedira takker for seg

Borussia Dortmunds stjernespiss Marco Reus er som du ser ikke på lista, han meddeler via Instagram at han ikke blir å se i det kommende europamesterskapet i fotball.

– Etter et komplisert og kraftanstrengende år, har jeg sammen med landslagssjefen bestemt at jeg ikke drar til EM.

Tyskeren skriver at det var en vanskelig beslutning, men at han ønsker å gi kroppen tid til å restituere etter en lang sesong – som sist uke ble kronet med cuptriumf med Dortmund.

Den tyske vingen har vært særdeles skadeplaget gjennom karrieren. Det førte til at han måtte trekke seg fra den VM-vinnende troppen til Tyskland i 2014 og mistet EM i 2016.

Les på Helsesjefen: Bekymret over pandemidrikking

Reus står med 44 kamper for det tyske landslaget.