Kasper Schmeichel og Vichai Srivaddhanapabha utviklet et nært vennskap. Det skal være noe av grunnen til Kasper sin lojalitet til klubben.

I går ble det nødvendig for Leicester City manager Claude Puel på pressekonferansen før lørdagens Premier League kamp mot Crystal Palace å fortelle de ikke er redd for å miste sin stjernekeeper. – Årsak pappa Schmeichel har snakket med media.

Claude Puel: «Kasper Schmeichel elsker Leicester City og skal ingen steder»

Les: Forlenger: «Både jeg og laget har noe uoppgjort etter de siste sesongene»

Kasper Schmeichel har spilt hele 322 kamper for Leicester City siden han ankom i 2011, og den danske keeperen er en del av stammen i laget og har fått mye av æres for at de tok det sensasjonelle mesterskapet i 2014. – Han utviklet også et nær vennskap med tidligere Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha som omkom etter hans helikopter styrtet utenfor King Power Stadium

Men den danske landslagskaptenen har blitt 32 år gammel, det kanskje var grunnen til at faren hans, Peter Schmeichel, har vært ute og sagt til beIN Sports at hans sønn vil «reise bort og prøve noe større».

Leicesters manager Claude Puel nekter imidlertid at dette er tilfelle.

«Jeg har snakket med Kasper. Ikke bare om det, men om flere ting. Han er glad for å spille for Leicester, han forlenget kontrakten for noen få måneder siden» sier Puel til Sky Sports.

«Han forstår prosjektet og hva vi prøver å skape. Han elsker Leicester, og det er det viktigste. Jeg vil ikke kommentere folk utenfor klubben, det er ikke mitt bord. Jeg kjenner ikke Peter Schmeichel Og jeg vil ikke si mer om det», sier Leicester-sjefen.

Denne sesongen har ikke vært fantastisk for Leicester City, laget er nå nede på 12. plass før lørdagens Crystal Palace møte.

«Vi trenger poeng. Nå har vi to hjemmekamper på rad, og det er viktig for oss å skape resultater, både for å styrke selvtilliten og å klatre på tabellen»