Ikke noe mer å krangle om.

Manchester City vil signere Lautaro Martinez som langsiktige etterfølgeren til Sergio Aguero – men han vil heller spille sammen med opp en annen argentinsk landsmann.

Det er ifølge Tuttoport, som bringer den siste oppdateringen om fremtiden til Inter Milan-spissen hvis navn ligger på alles lepper i Italia.

Les: Ingen byttehandel med Leroy Sané

Martinez hyppige nettkjenninger denne sesongen har vært en sentral del av Inter (om enn falmende) kamp om Serie A tittelen.

Både Chelsea og Manchester United startet et løp for å sikre seg Martinez, nå presser Manchester City på for å sikre seg spissen, i det miste sørge for at han ikke kommer til Manchester og får «feil farge» på drakta.

Manager Pep Guardiola vet at en av Manchester Citys viktigste spillere Sergio Aguero om noen få år trenger en etterfølger.

Les: Leeds har oppdaget en spiss Chelsea har lyst på

Manchester City står overfor to hindringer i å få sin mann – for det første, hvis utestengelsen Champions League opprettholdes, vil det ikke være vanskelig bare med Martinez, men de aller fleste etablerte fotballspillere.

Det andre er at Martinez har en drøm om Barcelona, ​​som ser etter en langsiktig erstatning for en egen stjernespiss i Luis Suarez.

Martinez er ivrig etter å slå seg sammen med sin internasjonale lagkamerat Lionel Messi, og kan være forberedt på å avvise alt annet hvis det er en sjanse for at det kan skje.

Problemet for Martinez er at Barcelona ser ut til å satse absolutt alt på å hente tilbake Neymar fra Paris Saint-germain. – Så lenge de er besatt på det må nok drømmen om å spille med Messi vente.