.Christian Eriksen (c) Bilde: Premier League.

Har lyst til å skrive at Tottenham lå under 0 – 1 i dagens kamp mot Brighton, men så satte de innpå Christian Eriksen og de vant kampen.  – Det stemmer nesten, den danske stjernen er tilbake i varmen og hadde mer enn en fot med i seieren på hjemmebane.

Tottenham fikk ikke gjort noe med karantenen til Heung-Min Son isteden satte manager Jose Mourinho inn unggutten Ryan Sessegnon, mens Harry Winks erstattet Eric Dier.

Christian Eriksen tok som vanlig plass på benken.

Den første halvdelen begynte som en ørkenvandring uten energi og tempo, men etter knapt en halv time ble ting litt anspent. Harry Kane satte ballen i mål, men en VAR-sjekk viste at spissen var like utenfor, så målet ble nektet.

Det ga imidlertid Tottenham et skudd med energi og da økte tempoet, men i stedet for å utnytte den nyskapte farten, ble det 1-0 til Brighton.

Et frispark ble slått i feltet og Adam Webster kom høyest og headet ballen i mål, og dermed var Brighton foran ved pause.

Tottenham kom mye bedre inn i kampen i andre omgang, og etter noen minutter lå utligningen i nettet. Harry Kane sparket i mål til 1-1.

68 minutter kom Christian Eriksen inn for Harry Winks.

Pascal Gross hadde et fint frispark med 20 minutter igjen, men like etterpå ble det 2-1 til Tottenham. – Christian Eriksen kastet en ball til Serge Aurier, som fant Dele Alli, og han sendte ballen lett inn i mål

Det ble ikke flere mål til tross for at begge lag hadde en del sjanser på slutten av kampen. Tottenham befinner seg for øyeblikket på en femteplass i Premier League

Tottenham – Brighton 2-1
Premier League
37′ 0-1 Adam Webster
53′ 1-1 Harry Kane
72′ 2-1 Dele Alli