Hjem Sykkel Chris Froome vant Tour de France 2017

Chris Froome vant Tour de France 2017

juli 22, 2017

Da er det avgjort, dagen før sjarmøretappen på Champs-élysées i Paris i morgen. Chris Froome fra de Britiske øyer vinner Tour de France for fjerde gang.

Det ble en spennende dag i Tour de France i den neste siste etappen i Frankrike. Den tyvende etappen ble syklet i Mersielle og var en tempo-etappe. Det ble dobbelt polsk, og det skilte bare 1 (!) sekund mellom vinner Maciej Bodnar og hans landsmann Michal Kwiatkowski. På tredje plass kom Chris Froome.

Det franske hjemmehåpet Romain Bardet hadde en forferdelig dag på jobben, dette var etappen han skulle prøve å minske forspranget på 23 sekunder til Chris Fromme, men istedenfor mistet han 2 plassen i sammendraget.

De tre norske rytterne hadde en rolig dag i på jobb og sparte seg til morgendagens spennende etappe, hvor vi håper å se Boasson Hagen og Kristoff kjempe om seieren inne i hjertet av Paris.

 

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.