Et siste håndtrykk!

Chelseas overtakelse har blitt godkjent både av regjeringen og Premier League og de nye eierne er klare til å investere i stallen for å ta klubben tilbake til toppen.

Roman Abramovich-epoken er dermed over og lite tyder på at de nye eierne med Todd Boehly & Co. vil være noe mer gnien på pengesekken.

Tror du Chelsea klarer å ta igjen Liverpool og Manchester City neste sesong? Hos svenska bettingsidor kan du spille på både Premier League og Champions League.

LES: Tottenham eierne skyter inn 1,8 milliarder

Todd Boehly er klar til å gi Thomas Tuchel 200 millioner pund til å bruke denne sommeren etter at overtakelsen hans endelig ble beseglet av regjeringen. I tillegg skal ha få bruke alt han får inn på salg av spillere.

Antonio Rüdiger skal til Real Madrid etter sesongen, og Andreas Christensen til Barcelona. London-klubben risikerer også å miste Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso til Spania. Jules Koundé og Josko Gvardiol er blant dem som skal stå på ønskelisten.

Neste generasjon midtstopper. (foto: sevilla, twitter)

Chelsea har planer om å signere Jules Kounde fra Sevilla så snart Todd Boehlys overtakelse er fullført og sanksjonene avsluttes.

I likhet med Chelsea, er Sevilla også opptatt av å gjøre avtalen så tidlig som mulig for at Koundes erstatter skal signeres. 23-åringen har en muntlig avtale på plass og ønsker en overgang til Stamford Bridge etter at samtalene kollapset i fjor.

Vest-London-klubben hadde allerede blitt enige om en kontrakt med spilleren, men overgangen gikk i vasken på grunn av både honoraret og det sene tidspunkt for samtalene.

Sevilla må samle inn rundt 38 millioner pund for å balansere bøkene før 30. juni. De vil rundt 59 millioner pund for den franske forsvarsspilleren, som kan spille som midtstopper eller høyreback. Jules Kounde ble også observert i London tidligere denne uka.

SISTE: Newcastle forbereder £50m bud på Arsenal-stjerne

Chelsea er også interessert i RB Leipzig-forsvareren Josko Gvardiol.

20-åringen er en venstrebeint midtstopper og skal ha egenskapene til å erstatte Antonio Rudiger på Stamford Bridge.

Tottenham er også interessert i Gvardiol og skal være bekymret for å tape kampen om å signere Leipzigs midtbanespiller til sine rivaler i London.

Den kroatiske landslagsspilleren ser allerede ut som en moden forsvarer for en på hans alder, og Chelsea er desperate etter å forsterke forsvaret. Det har blitt rapportert at Josko Gvardiol kan koste £50 millioner denne sommeren.

Tuchel må også bestemme seg for hva han skal gjøre med spissene. Hverken Lukaku eller Werner har levert på det nivået Chelsea håpet da de investerte tungt i duoen. Begge kan fint omsettes for pene summer og klubben kan bestemme seg for å satse helt nytt på topp med et solid transferbudsjett i ryggen.

Chelsea havnet 19 poeng bak Manchester City denne sesongen. Men City og Liverpool scorte henholdsvis 99 og 94 mål endte Chelsea opp med 76 scoringer denne sesongen.