Hjem Fotball Chelseas evigvarende kaptein slutter
Chelseas evigvarende kaptein slutter

Chelseas evigvarende kaptein slutter

april 17, 2017

John Terry har sammen med Chelsea bestemt at ved sesongslutt er det over. Chelsea leder Premier League, men det har vært med John Terry på sidelinjen.  Dette er noe alle har skjønt snart ville skje, men likevel er det vemodig, en epoke er over.  John Terry som kom til Chelsea i i 1995 (ungdomslaget) har spilt 713 kamper som voksen for klubben. Lang og tro tjeneste er eneste måte å beskrive hans karriere. 

«Alle i Chelsea ønsker å takke John for alt han har gjort for klubben. Han har vært en enestående spiller, en inspirerende kaptein, og han har alltid vært eksepsjonelt målrettet» skriver Chelsea-direktør Marina Granovskaia i en pressemelding.

Terry er 36 år og kan med all sannsynlighet få spille for en klubb et annet sted hvis han ønsker, eller gå inn som trener, hva som skjer nå vil han ikke tenke på, fokus er å hjelpe Chelsea som best han kan ut denne sesongen.

«Etter 22 år her er det mye å si og mange personer å takke i den fantastiske klubben. Alt fra trenere, lagkamerater, støtteapparat og fans som har gitt meg så mye støtte gjennom årene. Jeg kan ikke takke dem nok» sa Terry til klubbens hjemmeside.

John Terry har vunnet Premier League fire ganger, FA-cupen fem ganger og mesterligaen i 2012/12-sesongen.

Les også: