Lite er bedre enn overtidsscoring. (foto: chelsea, twitter)

Lørdag kveld var det feststemingn i Manchester. Vant City mot Chelsea, kunne den lyseblå delen av byen starte Premier League-tittel partyet.

Chelsea fortsatte den gode steamen fra onsdagens Real Madrid-kamp og dominterte store deler av første omgangen, men så gikk det som planlagt for de feststemte City-supporterne.

Les: Bayern München dropper Haaland

Rett før pause tapte Andreas Christensen en duell mot Gabriel Jesus, som sendte ballen perfekt inn i boksen hvor Raheem Sterling scoret for første gang på 13 (!) kamper. 1-0 til City.

Det var nok av muligheter til City, men Thomas Tuchel pisket på spillerne sine og ble belønnet i det 63 minutt. Rodri mistet ballen, Hakim Ziyech tok i mot invitasjonen og satte ballen bestemt i mål.

1-1.

Da dette er generalprøven til Champions League-finalen i slutten av mai, lå spenningen også i styrkeforholdet mellom de to klubbene.

Etter Ziyech-scoringen tok Chelsea over kontrollen, og vant fortjent 2-1 etter Marcos Alonso overtidsscoring. City-supporterne må derfor smøre seg med tålmodighet. Det er fortsatt 13 poeng ned til byrivalen, men 15 poeng å spille om resten av sesongen.

Les på Engelske klubber: Bolton er endelig tilbake etter fire grusomme år

For Chelsea ble dette vidunderlige tre poeng i en runde der Leicester gikk på tap mot Newcastle. Champions League-kvalikplassen et solid skritt nærmere.

Og til generalprøven mellom Champions League-finalistene? Som en vis kone sa det: en skitt generalprøve gir en vakker finale (eller noe sånt).

Vi får håpe for Citys skyld at dette stemmer.

Les: Jadon Sancho tilbake med nydelig dobbel