Potter. (foto: chelsea, twitter)

London-klubben tvinges ut på markedet i januar!

Armando Broja vil miste resten av sesongen og skal opereres etter å ha pådratt seg en korsbåndskade mot Aston Villa.

Chelsea-spissen Broja ble tatt ut på båre etter å ha skadet høyre kne i en uskyldig utfordring mot Villa-forsvareren Ezri Konsa, under treningskampen i Abu Dhabi søndag.

SISTE: Moyes vil prøve seg på Machester United-spiller

Brojas hørbare skrik av smerte økte bekymringen for at skaden var alvorlig, og denne frykten har blitt bekreftet etter kontroller på kneet.

Brojas skade er en nedtur for både 21-åringen og Chelsea.

Ruver rimelig bra ved siden av sjefen sin. (foto: chelsea, twitter)

Han skulle få sjansen til å kjempe om plassen sin i Chelsea-laget i løpet av resten av sesongen etter å ha blitt stadig mer involvert siden Graham Potter tok over i september.

Hans skade etterlater for øyeblikket Pierre-Emerick Aubameyang som Chelseas eneste spiss, mens Kai Havertz har blitt brukt i en falsk nier-rolle.

PÅ VEI UT: Disse kan ta over etter Southgate

Chelsea var allerede ute etter å styrke troppen sin med en spiss i januar, og Brojas skade vil nok føre til at klubben intensiverer jakten allerede nå.

Chelsea har blitt linket til Borussia Dortmund-stjernen Youssoufa Moukoko som er uten kontrakt til sommeren og har blitt koblet til Atletico Madrids Joao Felix.

En avtale for RB Leipzigs franske spiss Christopher Nkunku skal allerede være på plass, men han kommer ikke til London før til sommeren.