Hjem Cupen Chelsea-spiller på utlån viser at han er å regne med

Chelsea-spiller på utlån viser at han er å regne med

mai 4, 2017

Chelsea har suksess i Premier League. Nå har en av deres spillere på utlån bidratt til at en nederlandsk klubb kan løfte cuptrofeet for første gang siden 1892.

Goal skriver om Chelsea-spilleren Matt Miazga som nå har vunnet sitt første trofé i Europa. Amerikaneren er på utlån til den nederlandske klubben Vitesse, og kunne sammen med lagkameratene løfte cuptrofeet etter 2-0-seieren over AZ i Rotterdam.

Dette var også det første trofeet for klubben, som ble etablert i 1892…

21-åringen var selvfølgelig strålende fornøyd med denne historiske begivenheten, og fikk også gratulasjoner fra Stamford Bridge.

Miazga kom fra New York Red Bulls til Chelsea for 39 millioner kroner i 2016, men fikk muligheten til å spille bare to kamper før Guus Hiddink forsvant og amerikaneren hoppet på muligheten for å spille for Vitesse.

Den høyreiste amerikaneren (1,93 m) mener selv han har utviklet seg mye siden han forlot Stamford Bridge, og ser frem til samtaler med Chelsea på slutten av sesongen for å høre om han blir en del av Conte ambisiøse satsing for neste sesong.

Han mener selv han har bevist at han er å regne med.

(foto: chelsea)

Les også:

Ingen utlending scorer mer enn ham i Bundesliga

Kane gir Tottenham økonomiske utfordringer

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.