Chilwell vil heve det "største" trofeet. (foto: Chelsea, twitter)

Frank Lampard la grunnlaget i 2020/21-sesongen for Chelseas Champions League-tittel, men ute av bildet fra slutten av januar, var det erstatteren Thomas Tuchel som fikk all ære for den uventede CL-tittelen. Etter dette har kaoset rådet på Stamford Bridge med en på alle måter katastrofal forrige sesong. På søndag er Chelsea i ligacupfinale mot Liverpool, en seier her blir større enn Champions League-suksessen, mener Ben Chilwell.

Backen ble hentet fra Leicester i 2020 og fikk med seg den euforiske stemningen da Chelsea-spillerne kunne heve det største trofeet, men er overbevist at klubbens reise etter suksessen gjør Ligacup-tittel på søndag enda større.

LES: Frykter dommerne gir Jürgen Klopp en avskjedspresang

-Med den troppen vi har nå, som er en ung og ny tropp hvor det har vært opp -og nedturer denne sesongen. Champions League er naturligvis mer prestisjefylt, men jeg mener at dette er viktigere i forhold til hvor klubben er nå, sier Chilwell ifølge The Sun.

-Å vinne finalen som et lag og med supporterne vil være kjempestort for klubben og uten tvil større enn Champions League. Det handler ikke om prestisje, men det handler om den retningen vi ønsker klubben skal bevege seg, kommer det fra Chelsea-spilleren.

F7: Georgina Rodriguez balanserte elegant ned til gressmatta da Ronaldo dro i gang med islandsk seiersfeiring