Raheem Sterling

Det er fortsatt et sår dypt i sjela til Liverpool-fans etter venstreving Raheem Sterling sommeren 2015 tvang igjennom en overgang til Manchester City. – Han var tidenes hatopbjekt helt til Philippe Coutinho overtok stafettpinnen etter gigantsalg til Barcelona januar 2018.

Nå er 29 åringen i Chelsea, men det er ikke sikkert det blir så lenge. Ryktene skal ha det til at tålmodigheten til manager Mauricio Pochettino er tynnslitt og at klubben aktivt forsøker å shippe han over til en eller annen klubb i Saudi-Arabia.

Les: Ingen tvil: Mudryk ville til Arsenal, men…

29-åringen var et medlem av Chelsea-laget som slet seg forbi Leeds United i FA-cupen på onsdag, med 3-2-seieren først i siste øyeblikk takket være Conor Gallaghers skarpe avslutning i boksen. Målet kan ha reddet Mauricio Pochettinos jobb og gir næring til arbeidet for at Gallagher skal bli på Stamford Bridge. Men da ballen traff nettet, var Sterling allerede på benken etter å ha blitt byttet ut etter svak leveranse.

Det har kun blitt åtte mål og ni assist på 33 kamper i alle konkurranser denne sesongen, og det er ikke nok for de blå, som har Premier Leagues profitt- og bærekraftsregler å forholde seg til før sommeren.

Han hadde allerede blitt koblet til en rask exit fra Blues i fjor sommer, samtdidig mens Arsenal-manager Mikel Arteta sies å være en massiv fan fra tiden de hadde sammen i Manchester City.

HITC rapporterer at Sterling har blitt tilbudt til Saudi Pro League-lag i håp om at de fanger interesse for spilleren. Al-Hilal som ansetter alt mulig rask skal være interessert. Chelsea har tidligere jobbet med Neymars klubb om en avtale som tok Kalidou Koulibaly til Pro League i fjor sommer.

F7: Fransk media: Manchester Uniteds fremstøt mot Zidane møter to avgjørende hindringer

The Blues kan håpe på å lande en heftig overgangssum for Sterling, som de signerte i 2022 i en avtale verdt rundt 56 millioner euro. Selv om både han og Chelsea sliter har han en estimert verid på 65 millioner euro.