Enzo tilbake fra VM. (foto: benfiza, twitter)

Sommeren 2021 satte Manchester City Premier League kjøps rekord da de hentet Jack Grealish fra Aston Villa for 117,5 millioner euro. – Nå er det Chelsea som med nye eiere har blitt den ultimate kjøpe klubben som kommer til å slå den rekorden.

Enzo Fernandez har en stund hatt den ene foten inne på Stamford Bridge, men Benfica satte på bremsene i slutten av forrige uke da Chelsea eier Todd Boehly gjorde det klart at en milliard var en slags magisk grense de ikke hadde tenkt å gå over.

Les: Keeper Isak Pettersson som har hatt et par tøffe år i Toulouse kommer til Norge

Grensen brytes nå og det settes Premier League rekord. – Sky Sports melder at partene sitter i et hastemøte akkurat nå for å banke igjennom en overgang på 120 millioner euro før overgangsvinduet banker igjen i morgen. Benfica, som nå er fullstendig med på notene har latt Fernandez få fri fra mandagens trening for å kunne pakke sakene sine og som så ofte er tilfelle, ikke ta noen sjanser med skader i siste liten.

Enzo Fernandez er ifølge Benfica sin manager Roger Schmidt «verdens smarteste midtbanespiller på bare 22 år.» De organisatoriske evnene vil gjøre godt på midtbanen til Chelsea.

Les: Radja Nainggolan og Daniele De Rossi er sammen igjen

Han er i tillegg til å være svært viktig for Benfica også rimelig nyslått verdensmester. Argentina har mye å takke Fernandez for.