Big Frank. (foto: chelsea, twitter)

Anel Ahmedhodzic fikk muligheten i England da han ble hentet inn av Nottingham Forrest i 2016. Debut mot Newcastle allerede som 17-åring forteller om en ung midtstopper med et helt spesielt potensiale. Men det ble med den ene kampen i Championship før det bar til svensk fotball.

21-åringen tok tydeligvis det rette valget da han endte hos Malmø i 2019. Etter et kort leieopphold hos danske Hobro, har spilleren fått sitt store gjennombrudd hos Malmø i 2020.

Full tillit hos trener Jon Dahl Tomasson og en fortjent debut på Bosnias A-landslag, gjør koronaåret til året der karrieren tok et gigantisk steg i nordlig retning.

Les: Supertalent drømmer om Barcelona lander i Manchester City

Og det kan bli mer.

21-åringen har kontrakt med Malmö frem til slutten av 2023, men ifølge svenske Kvällsposten, har Frank Lampard vært på døra hos Malmö. Chelsea, som i sommer dro på handletur for over to milliarder kroner, har funnet et midtstopper-emne i lille Malmö og skal være villig til å betale godt over 90 millioner kroner Ahmedhodzic.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

21-åringen har uten tvil styrke, fart, blikk og timing som kan sende ham langt. Det ser ut som Chelsea har innsett at spillere under en halv milliard også kan gjøre jobben på Stamford Bridge.

Les: Henter inn eks landslagssjef Mick McCarthy som ny manager