Sorry. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea tapte finalen i Carabao Cup mot Manchester City. Cupen betyr kanskje ikke all verden i England, men for gjengen fra Stamford Bridge kunne dette være en viktig markering på at noe godt skjer. Spesielt etter at de ble «pissa på» av samme motstander i Premier League.

Men det gikk ikke som håpet for Sarri og Chelsea. Finalen ble tapt på straffespark-konkurranse, og det interne bråket i klubben kom til overflaten i beste sendetid.

Nå skal det sies at Chelsea-keeperen Kepa Arrizabalago mener han ble misforstått, men for oss utenforstående, ser det ikke så vakkert ut når en spiller nekter å følge managerens ordre.

Har sanket ett av fire planlagte trofeer. (foto: city, twitter)

Les: Nederlandsk legende gir jobben til Solskjær

Før straffespark-konkurransen bestemte nemlig Sarri å sette inn reservekeeper Willy Caballero, da Kepa helt tydelig slet med en krampe på tampen av kampen.

Kom deg ut. Jeg mener det! (foto: chelsea, twitter)

Les: Avstikker fra Premier League til Eliteserien

Dette skulle ikke Kepa ha noe av, og nektet å forlate banen. Kampen ble utsatt, Sarri forsvant illsint inn i tunnelen for noen minutter, Kepa ble stående – og slapp senere inn fire straffer.

-Jeg skjønner at det ikke så så bra ut fra utsiden, men jeg har pratet med sjefen. Jeg tror det ble misforstått. Jeg skulle bare fortelle at jeg jeg ikke var skadet. Det var aldri min intensjon å ikke følge ordrene til sjefen, sier en litt spak Kepa ifølge klubbens hjemmeside.

Intensjon, eller ikke. Et godt tegn på Sarris autoritet på Stamford Bridge er det hvertfall ikke.

Les: Zuccarellos vanvittige døgn som helt og offer i Texas