Aurelien Tchouameni

De klubbledere som ikke har lagt merke til den 21 år gamle stjerneskuddet Aurelien Tchouameni sover i timen. Lagkamerat på Monaco Cesc Fabregas har tatt den midtbanespilleren under sine vinger og har gjennom sin mentorrolle vært med å utvikle det som må være Frankrikes største sensasjon.

Han sammenlignes med N’Golo Kanté som han byttet inn for i gårsdagens VM kvalifiseringskamp hvor Frankrike kjørte over Kasakhstan 8 – 0. Det er rimelig konsensuns rundt antagelsen om at neste sommer er tiden moden for at Aurelien Tchouameni sin tid i Monaco er over.

Les: Bild: Dortmund har lønnstilbudet som får Erling Haaland til å bli

Beundrere fra hele Europa er på ballen, etter at Paris Saint-Germain slo fra seg tanken om Paul Pogba har de skiftet fokus til den lille fyrstestaten på den rivieraen. Real Madrid flytter Tchouameni stadig oppover sin ønskeliste og nå sist har Chelsea manager Thomas Tuchel fått gjennomslag for sine prioriteringer.

Transfermarkt skriver at ungguttens verdi har økt fra 18 millioner euro til 36 millioner euro siden starten av denne sesongen. Det er ikke bare hans leveranse for Monaco som sørger for økningen, han er også en fast del av Frankrikes landslag.

Les på Engelske Klubber: Xavi skal på handletur i Premier League

Kommer med en overraskende ide

Kombinasjonen London, Thomas Tuchel, Premier League og en fet lønning skal være svært fristende, Aurelien Tchouameni. – Han er dog svært lite lysten til å gi fra seg det svært gode samspillet og læringen han har med Cesc Fàbregas.

34 år gamle Fàbregas kom til Monaco i 2019 etter en tørkeperiode på Stamford Brigde. Fransk media har en stund pekt på at Tchouameni lærer sitt fag under vingen til den spanske midtbanespilleren og Monaco-lagkameraten Cesc Fabregas. – Han beskrives som en veldig ydmyk, upretensiøs ung mann som er fullt fokusert på å jobbe hardt og forbedre spillet sitt på alle måter han kan.

Thomas Tuchel har lenge vært en beundrer av Cesc Fabregas, helt tilbake til han herjet på midtbanen til Real Madrid. – Ideen er å gjøre en deal for både Aurelien Tchouameni og Cesc Fabregas.