Har skjønt det må sluttes å vingle i spissposisjon.

Todd Boehly og Chelsea har ikke tenkt å roe ned på pengebruken denne sommeren.

Chelsea har gjort Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong til en prioritert signering denne sommeren, melder Football Insider.

The Blues viste interesse for den nederlandske midtbanespilleren i fjor sommer, men 25-åringen ville ikke flytte fra Spania.

LES OGSÅ: Vil bruke 300 millioner på Liverpool-spiller

Eier Todd Boehly en stor beundrer av midtbanespilleren og Chelsea vil gjøre et nytt forsøk denne sommeren.

Sterkt ønsket i Premier League, men vil bli i Spania (foto: barca, twitter)

Man United er også forsatt med kampen om å signere De Jong denne sommeren. Erik ten Hag er ivrig etter å gjenforenes med sin tidligere Ajax-stjerne på Old Trafford.

Mens De Jong ønsket å bli værende på Camp Nou i fjor sommer, kan han bli ofret av Xavi denne sommeren for å hjelpe La Liga-gigantene som sliter økonomisk.

SISTE: Stor interesse for Liverpool-stjerne

Barca-manager Xavi er fortsatt en fan av De Jong, men er innforstått med at klubben må hente inn penger via salg denne sommeren.

Man City-midtbanespiller Ilkay Gundogan har blitt identifisert som en ideell erstatter for De Jong, særlig økonomisk. Football Insider avslørte forrige måned at Barcelona presser hardt for å signere den tyske landslagsspilleren gratis etter sesongen.

Den nederlandske landslagsspilleren har spilt 32 kamper for Barcelona denne sesongen, scoret to ganger og har en assist.