Har virkelig fått opp håpet på Stamford Bridge. (foto: sarry, twitter)

Det er litt urettferdig overfor tidigere Chelsea-trener Antonio Conte, men vi kjenner at det begynner å krible igjen når det prates om London-klubben. Noe stort kan igjen være på gang. 

Callum Hudson-Odoi.

Chelsea tapte 6-5 mot Arsenal på straffesparkkonkurranse i Champions Cup i Dublin. Det som lyste opp hos Chelsea var nettopp denne 17 åringen.

Satte hele seniorgjengen på plass. (foto: hudson-odoi, twitter)

Gjengen fra Stamford Bridge dominerte den første omgangen, med Hudson-Odoi var i gnistrende form.

Den unge vingens prestasjoner beskrives i engelsk presse som enestående, og 17-åringen ble utropt til banens desidert beste spiller.

Dette er spilleren som knapt hadde noen kamper på senior-nivå før i sommer og i konkurranse med spillere som tidligere har vunnet Premier League, Champions League og VM.

På venstrekanten fosset han frem i et tempo og med en agressivitet og gjennombruddskraft som fikk Sky Sports til å trekke paralleller til Salah hos Liverpool (se bevegelsene nedenfor og vurder selv).

https://twitter.com/MrChelseaBoss/status/1024835052969095168

Vi bøyer oss i støvet for dette supertalentet. Og noe av æren gir 17-åringen til den ferske treneren.

Har Chelsea funnet sin Salah? (foto: chelsea, twitter)

-Jeg liker definitivt å jobbe under Maurizio Sarri. Måten han vil at vi skal spille passer meg perfekt. Jeg liker å få ballen ofte, presse fremmover og hele tiden i angrep, sier Hudson-Odoi ifølge Sky Sports. 

Det skjer ting hos Chelsea, ikke tvil om dette.

Les: Det siste om Chelsea

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds