Mannen i røyken.

For en Chelsea supporter er det stort at Frank Lampard er tilbake på Stamford Brigde, større enn det var for Manchester United fans at Ole Gunnar Solskjær kom tilbake til Old Trafford. 

Frank Lampard (40) har helt siden det nesten ble opprykk med Derby til Premier League vært storfavoritt til å ta over den ledige managerstillingen i Chelsea

London Evening Standard hevder å vite at Frank Lampard blir offentliggjort som Chelseas nye hovedtrener denne uken. – Da får London-klubben en manager som, i motsetning til de fleste av sine forgjengere, kjenner klubben ut og inn.

Les: Da er det bekreftet: Newcastle-supporterne bryter ut i tårer

Derby-manageren har blitt heftig linket til klubben han spilte for fra 2001 til 2014 etter at Maurizio Sarri meldte overgang til italiensk fotball og Juventus.

Lampard har fortsatt to år igjen på kontrakten med Derby, og Championship-klubben har uttalt at de ikke har fått noen henvendelser fra Chelsea.

Midtbanelegenden har bare ledet Championship-klubben Derby i én sesong. Der endte det med sjetteplass i serien og tap i playoff-finalen.

Les på Popidol: Da Maurizio Sarri kom til Italia så han ut som en GTA karakter

Det står i sterk kontrast til navn som José Mourinho, Carlo Ancelotti, Maurizio Sarri og Antonio Conte.

Les: Real Madrid har gitt Bayer Leverkusen beskjed: Selger ikke Martin Ødegaard

Lampard spilte for Chelsea fra 2001 til 2014, og vant Premier League tre ganger.