Mauricio Sarri. (chelsea, twitter)

Maurizio Sarri var ubeseiret i sine første 12 kamper som Chelsea manager og har tatt Blues til Carabao Cup-finalen. – Nå innrømmer han problemer med å motivere spillerne, noe som betyr at jobben henger i en tynn tråd. 

Såpass tynn at Chelsea allerede er igang med samtaler med en ny manager, ikke bare det, Eden Hazard skal erstattes og de har funnet ut at det beste alternativet er å bla opp 2 millioner kroner for å sikre seg Liverpool sin gullgutt Mohamed Salah.

Men Chelsea er ikke alene: Mohamed Salah og 2 milliarder kroner nevnes i samme setning

Engelske aviser er fulle av to rykter i dag. The Sun skriver at Zinedine Zidane som ledet Real Madrid til tre strake Champions League titler er på plass rundt forhandlingsbordet. – Det er krav om en verdensklasse manager fra eier Roman Abramovich etter søndagens uakseptable 6 – 0 nederlag mot Manchester City som har satt ytterligere fart på forhandlinglinene.

Abramovic som er i salgsprosess med Chelsea skal ha uttrykt at er villig til å «tre inn igjen» med mye penger hvis nødvendig. Zinedine Zidane blir, hvis han aksepterer jobben trolig bli verdens best betalte manager og slå Pep Guardiola sin årslønn på svimlende 192,4 millioner kroner i grunnlønn i Manchester City.

Zinedine Zidane er positiv til å hente den egyptiske superstjernen Mohamed Salah. Salah har lyst til å hente hjem en Champions League seier og det er en øvelse Zidane har bevist han behersker til fulle. – En bonus for Chelsea kan hvis Zidane sier ja er Eden Hazard som gjentatte ganger har fortalt verden han har et idol. – Ja du gjettet riktig, Zinedine Zidane. Kan tenkes belgieren tenker seg om en gang til om en overgang til Real Madrid.

Les: If you love somebody set them free