Mauricio Sarri. (chelsea, twitter)

Gonazalo Higuain ankom England på onsdag for å starte på seks-måneders perioden på utlån til Chelsea. Det har tidligere vært sagt at Maurizio Sarri helt siden ankomsten til Stamford Bridge har sett for seg argentineren i troppen, men selv hevder han at Morata var førstevalget.

-Jeg mener Morata er en veldig god spiller, og han har det som skal til for å spille på mitt lag. Men for en måned siden sa han at han ønsket å bytte klubb. Dermed endret situasjonen seg og vi måtte foreta en endring på topp, sier Chelsea-treneren ifølge ESPN .

Vil finne tilbake til denne følelsen. (foto: juventus)

Les: Neville: «Dette gjør det bare verre for Solskjær

Morata reiser til Madrid, og Sarris anbefalte erstatter, Higuain, får muligheten til å vise seg frem. Chelsea har opsjon på salg, men Sarri minner om at det står og faller på 31-åringen om det blir en fremtid på Stamford Bridge.

Ny farge, nye muligheter. (foto: chelsea, twitter)

Les: Liverpool mot rekordavtale

Og for Sarri har det lite å si at en spiller har rundet 30 – kanskje tvert i mot.

-Jeg tror ikke en spiller er gammel nå han er 31. For en spiss er det veldig krevende å score jevnlig når du er 22, 23. Det er best når han blir 27, 32, 33. Derfor mener jeg Higuain har den rette alderen, avslutter Sarri.

Selv om Chelsea-treneren hevder at Morata presset frem en Higuain-løsning, tenker vi at dette har gitt Sarri litt mindre hodebry. Så lenge Higuain leverer varene.

Les: Palace mister Zaha til en av de desidert beste klubbene i Europa