Da Juventus hentet inn Cristino Ronaldo for et par år siden ble det ikke plass til den tidligere Real Madrid spissen Gonzalo Higuain, dermed ble det to utlån, først til AC Milan og deretter Chelsea.

Gonzalo Higuain som floppet i Chelsea er nå i ferd med å få en ny sjanse i Premier League, både Newcastle (med nye penger) og Wolverhampton er i kontakt med Juventus om en overgang.

Les: Finansierer storkjøp ved å selge Shaqiri, Wilson og Grujic

Newcastle jobber hardt med å «ville være spennende» for tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino ved å hente stjerner som sannsynliggjør spill i Europa.

De nye eierne av Magpies skal ikke er interessert i 32 år gamle Higuain til tross for at han slet mens han var på Stamford Bridge.

Les: Bayern viser Dortmund hva de har i vente

Han fant nettet bare fem ganger på 18 kamper da han ble gjenforent med sin tidligere Napoli-sjef Maurizio Sarri i andre halvdel av forrige sesong.

Blues hadde en opsjon på å forlenge lånet i en sesong, men sa nei takk. Vel tilbake i Juventus har det blitt 8 mål på 33 kamper.

Det er bare noen dager siden Higuain åpnet opp for å avslutte sin karrière hjemme i Argentina, men nå er en retur til Premier League mer sannsynlig.