Poch. (foto: chelsea, twitter)

Det har vært litt av en dag på overgangsmarkedet i England. Harry Kane var ferdig med Tottenham, skulle ta flyet til medisinsk test og signering hos Bayern, men ble stanset ved avreisen av Spurs. Noen timer senere fikk 30-åringen klarsignal til å reise. I Brighton kom tilbud på 111 millioner pund på Chelsea-mål Moises Caicedo. Budet fra Liverpool ble akseptert. Så snudde det.

Ifølge Football-Insiders nektet Caicedo å signere for andre enn Chelsea.

LES: Moyes bekrefter han har skaffet seg Manchester United-spiller

Ifølge The Times er Chelsea fast bestemt på å gjennomføre overgangen, selv om londonklubben nå må bryte overgangsrekorden for andre gang i år. Enzo Fernandez ble hentet for seks måneder siden for 106,8 millioner pund til ny overgangsrekord på balløya. En Caicedo-signering vil kreve mer.

Kort oppsummert startet 21-åringen året hos Brighton med å ta avskjed med klubbens supportere i januar, da han var overbevist han var på vei til Arsenal. Denne overgangen gikk i vasken. Så var det kurs mot Chelsea i sommer, før Liverpool hoppet inn med budet Brighton aksepterte. Caicedo skal ha nektet, Chelsea er forventet å komme tilbake med ny overgangsrekord i England. Dette for 21-åringen med så langt bare 45 kamper i en av de største ligaene.

LES OGSÅ: Nå blir det svært vanskelig å holde løfte til seg selv om å aldri spille for Real Madrid