Tiemoue Bakayoko

Franske Tiemoue Bakayoko som har vært på utlån his Inter Milan sist sesong var Monaco spiller før han for to år siden flyttet til Stamford Bridge. Vel tilbake etter utlån og med ny manager på plass var håpet å igjen få spille i Premier League. 

Nå er situasjonen uavklart og forholdsvis rotete, Chelsea kvier seg for å sende Tiemoue Bakayoko ut på et utlån til gamleklubben Monaco, til tross for at Frank Lampard fortalte styret i klare ordelag at midtbanespilleren ikke er en del av planene hans.

Les: Marca: Rett rundt hjørnet for Keylor Navas-overgang

I følge ESPNs overgangsblogg er Bakayoko ivrig etter å returnere til Monaco, (han kom til Chelsea i 2017 for 40 millioner pund)

Det hevdes at Chelsea – som fortsatt har spilleren på kontrakt til 2022 – blokkerer overgangen for nå, begrunnelsen som offisielt brukes er at Bakayoko bør bli med i en klubb som er ambisiøs klubb, med tanke på å hjelpe hans utvikling.

Monaco – som også presser på for å signere Southampton midtbanespiller Mario Lemina – ligger på bunnen av Ligue 1 etter å ha tapt sine to første kamper i sesongen. – Det har faktisk blitt antydet at Chelsea-styremedlem Marina Granovskaia ikke var villig til å la Bakayoko forlate i det hele tatt – før Lampard tok sin avgjørelse om spilleren.

Transfer-ekspert Duncan Castles sa til Transfer Window Podcast: «Det er klubber som ønsker å ta ham, og det vil definitivt være et alternativ for Chelsea å la spilleren gå på lån og ta et betydelig lånegebyr for ham.

Les på Popidol: Se Sylvester Stallone sprenge ting i den nye Rambo traileren

«De kan være i stand til å selge spilleren hvis de forhandler godt».

Tidligere på sommeren vet jeg at minst en fransk klubb spurte Chelsea om å ta spilleren denne sesongen og fikk beskjed fra Marina Granovskaia om at han ikke var til salgs og ikke var tilgjengelig og ville være en del av Chelseas tropp i år.

“Dette var imidlertid før Frank Lampard».

Hva som skjer nå er spennende, noen eksperter mener at den manglende viljen til å la Tiemoue Bakayoko gå på utlån er et tegn på at styret i Chelsea ikke er helt sikre på sin nye manager og at de ønsker en «endring» i ermet i tilfelle Frank Lampard om noen uker byttes ut. – Chelsea har kjøps-forbud også i vinter og må spille med de spillerne de har.

Chelsea har bare spilt to kamper i årets Premier League sesong, så langt har de bare fått med seg 1 poeng. – Det forventes at de henter 6 poeng på de to neste kampene, i morgen møter de nyopprykkede Norwich og neste lørdag også et nyopprykket lag,Sheffield United.