Estevao Willian

Talentet som Chelesa har sikret seg har en latterlig god fysikk som hvis ting fortsetter i samme retning som nå vil bli en av verdens største stjerner.

Chelsea har kunngjort at de har kommet til enighet om å signere 17 år gamle Estevao Willian fra Palmeiras neste sommer.

Den brasilianske høyrevingen har blitt kurtisert av de fleste av Europas toppklubber selv før han debuterte seniorspiller. Blant annet Barcelona kastet seg inn i racet, men de kom trolig litt sent på banen.

Les: Klart for sommerens mest crazy handel

Men Chelsea har nå klart å inngå en avtale for Estevao, som kommer til klubben etter at han fyller 18 år neste år.

En uttalelse lyder: «Chelsea Football Club har blitt enige om en avtale om å signere tenåringsspissen Estevao Willian fra Palmeiras, med brasilianeren for offisielt å slutte seg til Chelsea neste sommer.

«17-åringen har allerede bygget et sterkt rykte i Sør-Amerika som et av de mest spennende talentene som finnes på grunn av hans dyktige driblinger og elektriske tempo, noe som forårsaker forsvarsproblemer mange problemer i breakout-sesongen i seniorfotball.

«Estevao har vært med 10 ganger i den brasilianske Serie A for Palmeiras, og bidratt med to mål og to assist, i tillegg til å finne nettet i Copa Libertadores og Copa do Brasil.

Les på Engelske klubber: Wrexham bekrefter første signering siden de sikret opprykk til League One

«Den spennende angriperen, som sammen med andre brasilianere Andrey Santos, Deivid Washington og Angelo Gabriel på Stamford Bridge, har også vært med for sin nasjon på ungdomsnivå.»

Estevao er allment ansett som en av de beste unge spillerne i verdensfotballen og har slått gjennom på Palmeiras samtidig med Endrick, som slutter seg til Real Madrid i sommer.

Chelseas kunngjøring om Estevaos signering kommer mindre enn 24 timer etter at nyheten kom om at de gikk glipp av Crystal Palaces Michael Olise, som skal drar til Bayern München i stedet.