Det var med et nødskrik at Liverpool klarte å hindre en overgang til Saudi Pro League i sommer for Mohamed Salah. Manager Jürgen Klopp klarte å overbevise de på pengesekken i Liverpool å takke nei til et bud på 150 millioner pund fra Al Ittihad.

Det var snakk om nye bud og møter før sommervinduet i Premier League ble lukket igjen 1.september, etter det var et salg uaktuelt selv om vinduet i ørkenlandet var åpent lenger.

Les: Arsenal «nær å utløse 676 millioners utkjøpsklausul»

Daily Mirror, skriver at Al Ittihad returnere med et bud på 200 millioner pund eller mer for å signere Salah (omtrent tre millairder kroner) – Tidspunktet for budet og om de legger på litt ekstra er avhengig av om Liverpool utfordrer Premier League-tittelen i januar.

Men hvis Salah blir solgt, kan Chelsea hindre Liverpools forsøk på å signere en etterfølger.

O Jogo «vet» at Liverpool overvåket Sporting Lisboa-vingen Pedro Goncalves med tanke på en overgang i januar. Goncalves som er meget fleksibel kamp spille som ving eller som en offensiv midtbanespiller. Han er i mange sin mening den ideelle Salah-erstatteren på høyre side av Liverpools angrep.

Arsenal-fans vil huske den portugisiske landslagsspilleren som spilleren som scoret en utrolig lobb fra halvveislinjen i 16-finalen i Europa League forrige sesong.

Pedro Goncalves som kom til Sporting i 2020 signerte for ganske nøyaktig en måned siden er forlengelse på sin kontrakt frem til sommeren 2027.

Les: Ten Hag sender en spiss albue mot Solskjær

25 åringen har faktisk en tidligere periode i engelsk fotball. Goncalves signerte for Championship-laget Wolves i 2017 som 19-åring, men var begrenset til bare én opptreden i ligacupen før han begynte i Sporting to år senere.

Liverpools forsøk på å signere ham kan imidlertid bli hindret av Chelsea og medeiere Todd Boehly og Behdad Eghbali.

Ifølge The Telegraph har paret «seriøse planer» om å skaffe seg en andel i Sporting som en del av deres eierskapsplan for flere klubber. BlueCo, investeringsselskapet bak overtakelsen av Chelsea i fjor, har allerede en majoritetsandel i Ligue 1 laget Strasbourg.

Les på Popidol: Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

Hvis Boehly og Eghbalis planer lykkes, kan de stanse de rødes rapporterte jakten på Goncalves.