Ingen unnasluntring i sommer. (foto: ancelotti, twitter)

Den danske landslagsspilleren Yussuf Poulsens ble hentet til RB Leipzig som 18-åring. Siden 2013 har han vært med på den fantastiske reisen som medlemmet i Red Bull-familien har hatt mot toppen av Bundesliga og Champions League-spill. Dansken har spilt sin viktige rolle i suksessen, noe som har gjort ham litt ekstra kravstor når det snakkes om klubbytte.

Det er tyske Bild som forrige uke hevdet at Poulsen var misfornøyd med situasjonen og manglende spilletid. Ifølge den tyske avisen hadde West Ham, Everton og Newcastle linet seg opp for å komme i samtale med den danske spissen.

Les: Nær avtale med Philippe Coutinho

Vi husker fortsatt tiden da det å komme til Premier League som spiller overgikk det meste. Nå dreier det seg mer om toppstrid og Champions League-spill.

Spør Erling Haaland om dette.

Poulsen sin agent forklarer hvorfor de nevnte Premier League-klubbene ikke er aktuelle, når du har mer enn to hundre kamper for klubben som delvis ydmyket Englands 8. beste klubb i Champions League.

-Leipzig er en europeisk toppklubb som spiller Champions League hvert år og matcher Yussufs ambisjoner. Han skal spille i en europeisk toppklubb, sier agenten til B.T.

Carlo Ancelotti vet godt hvor Everton trenger å ligge på tabellen de kommende sesongene.

Les: Spansk media: Raiola har startet ringerunden om Matthijs de Ligt