Aurelio De Laurentiis står foran en elefant

Til tross for at filmskaper Aurelio De Laurentiis har en elendig smak og finansierer  en kø av filmer om kjærlighet, (bare chick flicks, se IMDb hvis du er i tvil) er han en meget dyktig fotballleder.  Aurelio De Laurentiis er president i Napoli og han er drittlei av å hele tiden møte de samme lagene.

Champions League og europaligaen er modne for skraphaugen og bør byttes ut med noe nytt. – Det er ikke slik at han klager over at de ikke kvalifiserer seg, slik som mange her hjemme gjør, på søndag sikret de andreplassen i Serie A for andre året på rad med å vinne over Cagliari. (Du ser høydepunkter nederst)

Les: Lover å ikke feire hvis han scorer

Aurelio De Laurentiis tar til orde for at turneringene samles i et nytt format der 80 lag får innpass.

«Mesterligaen og europaligaen bør avskaffes. Mesterligaen har blitt en turnering for de få utvalgte, mens europaligaen har blitt en form for trøstepremie. Alt sammen er utdatert», sier han til den italienske avisen Corriere della Sera.

«Fotballen vår er i ferd med å bli kjedelig. Vi møter til stadighet de samme motstanderne».

Det er ikke første gang Aurelio De Laurentiis uttaler seg med kraft og tyngde, for ikke så lenge siden kom han med en rekke kraftsalver i retning spilleragenter som han sa var kreft for fotballen.