Jesper Daland

Den 22 år gamle midtstopperen la i fjor sommer igjen omtrent 10 millioner kroner i sørlandsklubben Start i en overgang til den belgiske klubben Cercle Brugge. – Det har ingen angret på for Daland har har slått ut i full blomst og imponert alle med sitt forsvarsspill.

Nå går med stor sannsynlighet ferden videre til den franske storklubber Monaco som denne sesongen har sluppet inn alt for mange mål. Jesper Daland har de siste ukene vært på et treningsopphold og imponert sjefene i klubben. Både manager Phillipe Clement, og sportsdirektør, Paul Mitchell har latt seg imponere noe Daland har fortalt til Nettavisen: Det var veldig gøy og jeg fikk fine tilbakemeldinger»

Les: Vil hente hjem Manchester United komet til Madrid

«Monaco er en storklubb som har mål om å spille Champions League. Det er et lite steg opp, men jeg har en ganske god hverdag sånn som det er nå».

Årsaken til å det var mulig med et trengs opphold midt i en kontraktsperiode er felles eierskap i Monaco og Cercle Brugge. Det er ikke bare spillere som går frem og tilbake mellom de to klubbene, for noen dager siden ble Cercle Brugges administrerende direktøren, Ben Lambrecht, klar for jobben som administrerende direktør i Monaco.

Jesper Daland er en opplagt del av førsteelleveren til Cercle Brugge med 50 kamper for klubben.

Cercle Brugge har etter en treg start på sesongen (hvor manager Dominik Thalhammer benket Daland) fått opp farten med ny manager. – Klubben har klatret opp til niende plass i Jupiler League etter å ha balansert på kanten av stupet nederst på tabellen.

Les på Capitol: PiPfest 2023 presenterer tre nye artister