Dra de grådige Premier League-fingrene tilbake der de kom fra. (foto: celtic, twitter)

Odsonne Edouard har spilt for Celtic siden sommeren 2017. Først på utleie fra PSG, så permanent i 2018. Nå har 22-åringen blitt litt for effektiv foran motstandernes mål.

Celtic har hatt stor glede av spissens 22 scoringer 27 kamper, men dette har også fått Premier League-klubber til å se sitt snitt til å stjæle Celtics beste spillere.

Les: Tottenhams største ressurs er også det største usikkerhetsmomentet

Ifølge Goal er både Arsenal og Leicester klare for å bla opp rundt 350 millioner kroner og en attraktiv lønn for å friste den unge franskmannen sørover.

Celtic-manager Neil Lennon lover at han skal gjøre alt for at dette går i vasken.

-Han er en fantastisk spiller og har virkelig blomstret de siste sesongene. Han har hatt en fremragende sesong og vi vil beholde ham, så enkelt er et. Vi gjør alt hva vi kan for å beholde ham minst én sesong til, sier Lennon ifølge Sky Sports.

Les på F7: De tre neste dagene får stor betydning for Manchester City

Men hva taler for at Celtic får mer utbytte av kontrakten som løper ut sommeren 2022?

-Jeg tror han er fornøyd. Han har et fantastisk forhold til meg, min stab og lagkameratene. Man kan også se hvor mye supporterne setter pris på ham, avslutter Lennon håpefullt.

Stjerne hos Celtic som 22-åring, vi tenker franskmannen ikke tar skade av én sesong til i skotsk liga før han skal opp mot noen av verdens beste forsvarsspillere hos Liverpool, City og resten av Premier League-gjengen.

Lytt til Lennon, stå imot fristelsen og bli!

Les: Napoli åpner døren på gløtt for Liverpool og United