Hjem FotballChampionship Celtic og Rangers er to av fire klubber som ønsker «målmaskin»
Celtic og Rangers er to av fire klubber som ønsker «målmaskin»

Celtic og Rangers er to av fire klubber som ønsker «målmaskin»

april 17, 2017

I Skotsk Championship spiller midtstopper Thomas O’Ware som scorer mange mål og det er uvanlig for en forsvarsspiller, han har en løpskapasitet som er vanvittig og er overalt å finne på banen når laget hans Greenock Morton spiller. 

De ekstreme ferdighetene som han har vist har gjort at Skottlands to toppklubber Celtic og Rangers, i tillegg ifølge Daily Mail ønsker også Wolves og Birmingham å sikre seg skotsk Championships store spiller.

O’Ware har laget 10 mål i løpet av sin 44 liga og cup utflukter – et enormt antall for en forsvarer. På et mirakuløst vis er han alltid på riktig side av ballen. Rangers skal visstnok være villige til å grave dypt i skattekista for å sikre seg forsvarsspilleren, de har en defensiv krise med unge spillere som David Bates og Myles Beerman som enda ikke har lykkes. Det samme skal være tilfelle i Celtic som trolig mister veteraner som Efe Ambrose og Emilio Izaguirre da deres kontrakter utløper i litt over en måned.

O’Ware har ett år igjen av sin kontrakt på Cappielow Park og Greenock Morton vil helt klart ønske å kapitalisere på deres «målmaskin»  før han går gratis.
Det er åpenbart at O’Ware er mer enn kapabel til å spille i Skottlands øverste divisjon. Han er hode og skuldre over Scottish Championship motstandere og vil være en topp signering i det som kan være en cut-pris avtale i løpet av sommeren. Både Rangers og Celtic har behov for å legge til sine tilbake linje foran potensielle europeiske kampanjer, og O’Ware kan ses som et billig alternativ til å tilby dekning på baksiden. O’Ware er ment for større ting og flytte til Celtic eller Rangers kan være bare starten på en glitrende karriere for uncapped Scotsman.

Les også: