Kristoffer Ajer

Det gikk rykter i sommer om overgang for Kristoffer Ajer til Premier League i sommer, samme rykter dukket opp igjen i vinter, men begge ganger satte Celtic seg naturlig nok på bakbeina.

Ajer er ikke mindre hot nå, noe som gjør at det blir vanskeligere å holde på den norske defensive midtbanespilleren fra Rælingen. Celtic har vært umåtelig bra for 21 åringen, men nå er han «voksen» nok til å gå til en større liga.

Celtic har vunnet Premier League i Skottland ni år på rad. Men i år ser Steven Gerrards Glasgow Rangers bedre ut enn på lenge. Tror du Celtic klarer ta igjen Rangers i og vinne for tiende året på rad? Med kasinosankarit.com kan spille på den spennende gigant-duellen i Skottland.

Kontrakten til Celtic løper frem til sommeren 2022, men nå sier Ajers agent Tore Pedersen til NTB han selges etter endt sesong.

«Han forlenger ikke med Celtic og forsvinner i sommer»

Celtic har ikke annet valg enn å cashe nå i sommer. – De har tidligere stått imot bud fra både AC Milan og Tottenham. Transfermarkt skriver at verdien på Kristoffer Ajer skal være 30 millioner kroner, mens Celtic sist sommer sa nei takk til 40 millioner.

Det som likevel er mest oppe i dagen uten at det er bekreftet av agenten er at den selvpålagte begrensingen som tidligere Celtic manager Brendan Rodgers la på seg selv etter han overtok Leicester nå er over. Han ville ikke tømme sin gamle klubb for de beste spillerne.

Les: Døra til Premier League er vid åpen for Kristoffer Ajer

«Det er flere klubber som er interesserte, uten at jeg kan gå mer innpå navn. Det er mange som har fulgt han over en lengre periode»

Ajer skrev under for Celtic 1. juli 2016. Han var på lån i skotske Kilmarnock fra slutten av januar til slutten av mai 2017, men utenom det har han vært en fast brikke i den skotske storklubben.

«Det er også klubber som gjerne vil ha han, men som ikke har råd. Det er generelt stor interesse for Kristoffer».

Nå ser det ut til at denne sesongen blir hans siste i grønt og hvitt. AC Milan skal ha vært interessert i Ajers tjenester i august i fjor, men den overgangen ble det ikke noe av.

Les: Ed Woodward gleder seg til å teste sin forhandlingsevne på Daniel Levy