Edouard gjorde sitt mot Hamilton. (foto: celtic, twitter)

Odsonne Edouard kom med en bekreftelse på at forrige sesongs målkalas ikke var tilfeldig. I første runde av Scottish Premiership dundret Celtic-stjernen inn hattrick i 5-1 seieren over Hamilton.

For Celtic betyr Edouard en mini-garanti på at Steven Gerrard og gjengen ikke tar det siste skrittet forbi i den skotske ligaen. Forrige sesong dominerte franskmannen målprotokollen til seriemesterne med 27 scoringer og 19 assists på 45 kamper.

Les: Real Madrid har en stor svakhet mot Manchester City

Og som så ofte før betyr dette at Premier League-klubber ser sitt snitt til å skaffe seg en spiller som er utprøvd i den knokkeltøffe skotske ligaen.

Arsenal, Everton og Leicester er alle linket til den unge franske forwarden. Manager Neil Lennon mener selv at supporterne ikke har noe å frykte.

-Vi kan ikke gjøre noe ved ryktene. Det er uungåelig, men vi skal forsøke å avvise beilerne. Jeg er sikker på at det er mange der ute, men vi elsker å ha ham her, og han nyter det, sier Lennon ifølge Goal.

Les på Popidol: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år

Ikke for å knuse forhåpningene til Lennon og supporterne, men fortsetter Edouard å levere de kommende ukene, er det tvilsomt at Celtic får beholde den franske U21-landslagsspilleren. Bittert, men sånn er det å være lillebror til Premier League.

Vi håper Edouard tenker langsiktig og fortsetter med noen gode læringsår i Glasgow.

Go Celtic!

Les: Zuccarello med seier