El Matador. (foto: united, twitter)

United hentet sauebonden Cavani tilbake til fotballsirkuset i 2020. Selv om det ble en litt seig inngang med skader og annet rusk, var Solskjær ikke sen med å berømme spilleren for den enorme påvirkningen han hadde på de yngre spillerne på treningsfeltet, i garderoben og ute på kamparenaen.

19 scoringer og 6 assist på stort sett innhopp i 50 kamper for United forteller at 34-åringen har gjort mer enn å være en god rollemodell. Likevel, alt tydet på at Cavani ville presse frem et utleie det siste halve året av kontrakten for å sikre seg nok spilletid til å komme i posisjon før oppkjøringen mot VM i desember. Fire kamper fra start denne sesongen har vært i tynneste laget for veteranen som går med alt annet en pensjonistplaner.

Les: Jorge Mendes reiser til Manchester for krisesamtaler med Cristiano Ronaldo

Ralf Rangnick fortalte han var desperat etter å beholde Cavani i troppen, nå har United-manageren fått bekreftelsen på at uruguayaneren er lojal.

– Han kom til kontoret mitt og fortalte meg at han blir. Han ønsket å bli med ut sesongen. Det var ikke bare fordi jeg sa han var nødt til å bli, men han gjorde det på eget initativ. Han fortalte at jeg kan stole på at han blir resten av sesongen og gjør sitt beste og fortsetter som rollemodell for de unge spillerne, sier Rangnick ifølge Sky Sports.

Bitte, stay. (foto: united, twitter)

Les: Rangnick bekrefter det som må kunne kalles for massiv misnøye hos Manchester United

Cavani all in, Cavani all United.