Trenger riktig kort til kabalen. (foto: united, twitter)

På mandag ble det klart at Edinson Cavani blir med videre. Ett års forlengelse på spilleren, som har brukt de siste månedene til å fjerne all tvil om at motstanderne til United sliter kraftig når den bevegelige sør-amerikaneren gjør seg klar til å spenne buen.

Betyr dette at det glovarme ryktet om Harry Kane til Old Trafford skal puttes inn i nederste skuff?

Ifølge Football Insider var Cavani-forlengelsen det ene steget mot å skape det råeste angrepet på balløya. Det andre er fortsatt Harry Kane. Gary Neville kommenterte etter Cavani-signeringen at dette trolig kommer til å få United til å utsette signeringen av en ny verdensklasse-senterforward.

Les: Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

Skulle man tro. Football-Insider hevder en kilde hos United forteller at jakten på Tottenhams målmaskin ikke har avtatt i styrke. Selv om Kane verdsettes til over 100 millioner pund, hevder det engelske fotballnettstedet at United planlegger et solid bud på Kane.

Men hva med Cavani?

Ifølge Football-Insider kommer United til å være forsiktig med hvordan de disponerer Cavanis spilletid. Kane er målet, der spillere som Martial, Rashford og Greenwood har vist seg som mer effektive in wide positions.

Les på F7: Stadig populært med gamle spilleautomater

(foto: tottenham, twitter)

Be adviced: Cavani er bare begynnelsen.

Les: Agenten: Manchester United er ikke lenger på topp hos Jack Grealish