Thiago, Jeg skal betale tilbake 20. oktober.

Det skal ikke være mulig å være så vanvittig optimistisk etter at United ble grisebanket 6-1 og snublet i Jadon Sancho-jakten, men etter at Edinson Cavani kom til byen på søndag, tennes lyset.

Cavani kom, signerte, gav verden det intense blikket som er kombinasjonen av snillgutt/villdyr. Så ble draktnummeret til David, Eric og Cristiano båret frem til 33-åringen.

Les: United gir Cavani drakta som garanterer et durabelig fyrverkeri

Etter landslagspausen, 17. oktober, venter Newcastle på United. Ikke et negativt ord om klubben til Steve Bruce og gjengen, men det er liksom ikke debuten en superstjerne verdig.

Les på Spansk fotball: Watford begynte som et eventyr for Javi Gracia, så kom nedturen – nå er alt så mye verre hos Valencia

Ifølge ESPN blir det heller ikke dette.

ESPNs kilde hevder at virus nr. 19 sørger for at Cavani må holde seg i form på egenhånd – i prinsippet de neste 14 dagene etter ankomsten på søndag.

I prinsippet. Klubben jobber med å få klarhet i hvor lenge 33-åringen egentlig trenger å isoleres. Cavani ble som kjent smittet av COVID 19 på ferie til Ibiza med kjærsten, men vi kan ikke skjønne at 14-dagers karanten åpnes opp for unntak.

Dette betyr at en Cavani-verdig debut kommer 20. oktober mot PSG i Champions League.Glasskula til vår spåmann Hardwood Hemingroad lover 1-3. To av United-scoringene kreditert nr. 7.

Les: Crystal Palace henter hjem tidligere Liverpool-spiller