LItt kortere på hodet, men hadde fortsatt samme energinivå på banen.

Den utrøttelige 36-åringen som fosset frem i både den røde og blå delen av Manchester og senere også Juventus, nekter å sette på bremsene. Dette kan føre argentineren tilbake til Premier League.

Tevez returnerte til Sør-Amerika i 2018 til Boca Juniors, klubben der det hele startet på begynnelsen av 2000-tallet. Forwarden ble tatt imot som et ikon, og har kastet glans – og levert scoringer for juniors. Denne sesongen har det blitt helt godtkjente 9 mål på 17 ligakamper.

Les: Klopp avdekker løsningen for Solskjærs United

På tirsdag går kontrakten til Tevez ut, men fortsatt er det kaos på forhandlingsrommet i Buenos Aires.

Ifølge ESPN er en 12-måneders kontrakt skjøvet over bordet, uten at Tevez er enig i betingelsene. Han er klar for bare seks måneder med toppfotball.

Nå åpner 36-åringen opp for en seks-måneders retur til England eller Brasil.

-Hvis jeg drar tilbake til Europa ønsker jeg å gå til West Ham for seks måneder for å bli applaudert. Eller bruke seks måneder for Corinthians (Brasil). Jeg utelukker ingenting, for jeg vil ikke bli slave av mine ord, sier Tevez ifølge ESPN.

Les: Klopp avdekker løsningen for Solskjærs United

West Ham, Carlos?

Vi hadde helt glemt at argentineren kom til balløya for 2006/07-sesongen hos West Ham før Alex Ferguson lynraskt sikret seg løpsmaskinen på det som beskrives som en noe bøllete måte.

Fikk du med denne Moyes? Vi tar gjerne et kort gjensyn med den argentinske pitbull´en.

Les: Daniel Braaten er slettes ikke ferdig