Fabian Ruiz

Managerlegenden Carlo Ancelotti ledet bare Serie A klubben Napoli i et og et halvt år fra sommeren 2018 frem til julen 2019. – Det var svært ruglete mye på grunn av en meget spesiell eier og president Aurelio De Laurentiis som la seg oppi absolutt alt.

Etter Ancelotti var AC Milan bråkmaker Gennaro Gattuso manager frem til i fjor sommer da Napoli gjorde det lykkelige valget å ansette Luciano Spalletti. – Etter noen trøblete år har Spalletti fått ro i klubben og det synes på resultatene, Napoli ligger før dagens bortekamp mot Atalanta på 2.plass i Serie A.

Les: Football-Insider: Everton har funnet neste forsvarssjef hos Leicester

Carlo Ancelotti på sin side gikk rett videre til Everton, han ønsket da å ta med seg den spanske midtbanespilleren Fabian Ruiz til Merseyside klubben. – De to hadde en svært god relasjon, men valgte å reagere forskjellig på spilleropprører mot Aurelio De Laurentiis. Mens Ancelotti bestemte seg for å dra videre ved første mulighet, ønsket Fabian Ruiz å bli.

Sommeren 2020 forsøkte Everton på nytt å hente Fabian Ruiz, men også da valgte midtbanespilleren å bli.

Les: Paul Parker: Ole Gunnar Solskjær ble «mobbet» og «alt er på skakke» i Manchester United

Det går særdeles bra for Fabian Ruiz i Napoli og Luciano Spalletti ønsker han skal forlenge avtale som går ut om et år, men nå skal 25 åringen ifølge Calciomercato være klar for en gjenforening med Carlo Ancelotti.

Sportsavisen skriver også at Real Madrid er svært selvsikre de skal lande en avtale med Napoli og Fabian Ruiz så snart sommervinduet åpner.