Maestro liker det han ser (foto: real, twitter)

Samtidig som Real Madrid jobber alt de kan for å hente det som må være tidenes mest egoistiske spiller, den franske superstjernen Kylian Mbappe.

Real Madrid- manager Carlo Ancelotti har fortalt Diario AS at det er to typer spillere i fotball, de som setter laget først, og de som trekkes mer inn av egoet sitt.

Les: Nå dreier alt seg om høyeste bud

Italieneren burde vite det. Etter å ha hatt en karriere på toppnivå i nesten to tiår selv, og deretter som manager i mer enn tre tiår nå.

Ancelotti har merket en endring.

– Når det gjelder overgangsmarkedet, har noe endret seg. Spilleren har mer makt enn før. På banen forblir det det samme.»

Han bemerket også at noen spillere vil ofre seg for laget, mens andre vil sørge for at deres eget rykte blir beskyttet først.

«Spilleren som har litt mer ego foretrekker å vinne individuelle titler, og det er andre som ønsker å sette kvaliteten sin til tjeneste for laget.»

Fotball ser ut til å gå over til en modell som ligner mer på de store amerikanske idrettene, som NFL eller NBA. I økende grad går spillerne ned på kontraktene sine for å sikre seg større kontrakter, i stedet for at pengene brukes i en overgangssum. Det ser ut til at Kylian Mbappe kan være i ferd med å gjøre nettopp det for andre gang på to år.

LES: Sky Sports: PSG ga Mbappé mulighet til å signere med Real Madrid