Has been, eller behov for en liten ferie?

Manchester United må se seg slått av Manchester City i Premier League og det har fått manager Jose Mourinho til å ta lærdom av President Donald Trump i antall utskiftninger. Til høsten vil det være et nesten  helt nytt lag på Old Trafford. 

Ifølge The Sun, kjemper Manchester United mot Manchester City om signaturen til Bayern München-forsvareren Jerome Boateng.

Jose Mourinho er opptatt av å styrke sitt forsvar mye på grunn av at Phil Jones, Chris Smalling og Victor Lindelof har ikke levert som ønsket.

Boateng har vært på topp i flere år, vunnet Bundesliga fem ganger, hentet 3 DFB-Pokaler og vunnet Champions League. Som om ikke det var nok vant han VM i 2014 med Tyskland.

Det blir ikke billig og det er ikke sikkert det bare er pengene som gjelder. I tillegg til konkurransen fra Manchester City må Jose Mourinho kjempe mot Real Madrid og Barcelona.

Det kan godt tenkes at Manchester City har en stor fordel, manager Pep Guardiola har vært sjefen til Boeteng tidligere Bayern München og han har faktisk også vært city spiller før.

 

Sjekk ut oddsen