Gled dere, det gjør jeg.

Når du har spilt er enn 500 kamper for en av verdens aller beste klubber, har du tyngde når du beskriver en annen spiller som enestående. Barcelona-supporterne kan derfor glede seg stort til sesongstart om noen måneder.

For da skal Frenkie de Jong være på plass i den katalonske hovedstaden. 21-åringen har plassert «fotball-skalpene» til Real Madrid og Juventus i beltet, og bygger seg opp en vanvittig selvtillit før han kommer til La Liga.

Begynnelsen på noe stort. (foto: barcelona, twitter)

Les på Popidol: Nå får Red Bull skikkelig konkurranse

Sergio Busquets gleder seg til nederlenderen endelig trer på seg Barcelona-drakten til sommeren og skal inn og styre sammen med Busquets på midtbanen.

-Han er en spektakulær spiller. Det finnes ikke mange på hans alder som spiller med så stor kontroll på ballen og med så god bevegelse, sier 30-åringen ifølge Sports Illustrated.

Har fortsatt mye å lære de Jong. (foto: barcelona, twitter)

Les: City-legenden Yaya Touré nekter å gi seg

Samtidig som Busquets lovpriser unggutten, vet han meget godt at de Jong er ute etter rollen hans som midtbanegeneralen. Derfor er også døren åpnet for en exit før kontraktsutløpet i 2023.

-Man vet aldri hva som skjer. Jeg kan godt tenke meg å spille i USA. Formatet i MLS med playoff er anderledes enn det jeg er vant til, og det virker spennende, avslutter Busquets.

Les: Noen som husker forrige gang Liverpool reiste til Cardiff? Det gjør Luis Suarez