Hjem FotballBundesliga Og budene starter på 300 millioner
Og budene starter på 300 millioner

Og budene starter på 300 millioner

april 16, 2017

Budgivning for Borussia Dortmund «wonderkid» Christian Pulisic er satt til å starte på 300 millioner kroner. Både Liverpool og Tottenham er med i kampen om hans signatur.

Pulisic som bare er 18 år har gjort seg bemerket som en av de beste unge talentene siden han startet i Dortmund i februar 2015. Allerede har han spilt 13 landskamper for USA og scoret 4 mål, på Dortmund er tallet oppe i fem mål og åtte assist, Manager i Borussia Dortmund Thomas Tuchel omtaler sin unge spiller som et ekstremt talent og allerede nå viktig for laget.

Han hadde et kort opphold i England og spilte barnefotball for Brackley, en eventuell retur til England vil bli på høyeste nivå. Speidere fra Premier League er tilstede på de aller fleste kamper han spiller og eventuell retur til England kommer til å koste.

The Mirror rapporterer at både Liverpool og Tottenham Hotspur er interessert i å signere Pulisic, sammen med Dortmund Bundesliga rival Bayern München, Budgivning er forventet å starte en heidundrende 300 millioner kroner. Prisen kan gå mye høyere enn det. Liverpool Maganger Klopp kjenner Pulsic fra tiden i Dortmund og vil elske å gjenforenes med han denne sommeren.

Som vi skrev tidligere Tottenhams nye speider Steve Hitchen reiste til Tyskland for å se Pulisic i aksjon mot Monaco i Champions League.

Det er ikke veldig sannsynlig han vil få fast plass på et Premier League lag med en gang, men at Christian Pulisic er en spiller for fremtiden er det liten tvil om.

 

Les også: