Genistreken som vil feste seg i historiebøkene. (foto: united, twitter)

For oss er Bryan Robson lederen over alle ledere. Ikke fra tiden som Englands landslagssjef, men fra «den halve mannsalderen» på Old Trafford. Ikke rart Manchester United utnevnte legenden til «Global Ambassador» for klubben i 2011. Så når Captain Robson prater, sitter vi musestille og lytter.

Denne gangen er det nykommer (faller fortsatt inn i denne kategorien etter den nådeløse virus-stansen i Premier League) Bruno Fernandes som får Robson til å bli nostalgisk.

Les: Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb

Og når Robson blir nostalgisk av en spiller som bare har vist seg frem i åtte kamper, da har United truffet gullåren.

– Helt siden han kom har han vært fantastisk. Han er ikke som Roy Keane, Paul Ince eller Nicky Butt. For meg er han mer som Paul Scholes. Han er strålende i rommet mellom motstanderens midtbane og forsvar, sier Robson til talkSPORT.

Les på Popidol: Wanda Nara har full kontroll over Mauro Icardi

Når media sammenligner spillere i samtiden med legender, blir det ofte litt kleint, men når du har spilt på Old Trafford fra 1981 til 1994 har du forutsetningen for å dra sammenligninger.

Derfor ble vi ekstra fornøyde med at Captain, my Captain lyser opp virus-hverdagen vår med å love at Fernandes har det som skal til for å bli historisk, og kommer til å dominere midtbanen på balløya og i Europa.

-Bruno har et fantastisk syn på banen. Han ser pasningsmuligheter og utfører pasninger som Scholes gjorde. Han klarer også å score mål. Forhåpentligvis beviser han meg rett og fortsetter til å bli en ny Paul Scholes for United, avslutter Robson.

Takk!

Les: Nær avtale med Philippe Coutinho