Bruttern på ferieøya

Langt inne i de dype skogene i Telemark finner du Odd. -Klubben har vært i villrede etter at deres hovedtrener gjennom mange år Dag-Eilev Fagermo ble headhundet til å lede Vålerenga.

Midlertidig tok Frode Nornes tømmene og omtrent samtidig på en ferieøy ikke alt for langt unna fikk tidligere Rosenborg trenger Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen sparken i APOEL.

Les: Solskjær advarer Rooney om hva som skjer hvis han ypper

Telemarksavisa skriver at det har vært kontakt mellom «Bruttern» og Odd.

«Odd forhørte seg om det kunne være aktuelt, men for Kåre er det ikke det nå. Så det ble raskt avklart at det ikke var noe å gå videre med», sier Kevin Ingebrigtsen, Kåre Ingebrigtsens agent og bror.

«Jeg har ingen kommentar til noe. Jeg har mine planer og skal være i Norge, så skal jeg på ferie til Marbella» sa Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.

Les: Forlenger med Formel 1

Sportssjef i Odd, Tore Andersen sier dette når Eurosport konfronterer ham med saken:

«Det har jeg ikke fått med meg. Vi har sondert mulighetene og vært i en fase hvor vi har prøvd å finne aktuelle trenere. Vi har kommet ganske langt, men har ikke vært i kontakt med noen kandidater»

«Vi bekrefter ikke prosessen, annet enn at det er styret som ansetter når den tiden kommer. Vi har ikke noen tidsfrist, men bruker ikke mer tid enn nødvendig».

Etter at Dag-Eilev Fagermo gikk til Vålerenga i slutten av januar er det Jan Frode Nornes som har ledet laget i oppkjøringen. Forrige uke gikk Nornes ut å sa at han var interessert i å overta som Odd-hovedtrener.